Ved å samarbeide med de beste kan vi tilby deg de
tryggeste og mest innovative løsningene.

Lillebakk_620065157 DARK.jpg

Innovative løsninger

Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere for å skape fremtidens løsninger allerede i dag.

 
Eaton.png

Eaton Lean Solution Partner

En felles kontaktpunkt for dine prosjekter!

Eaton er et globalt selskap med et utvidet nettverk av lokale partnere. Dette setter oss i stand til å gi deg ekstraordinære teknisk kompetanse og et bredt spekter av produkter og tjenester. Fra valg av produkter, til å motta den støtten du trenger, for å få en nøkkelferdig løsning for dine applikasjoner Besøk vår Lean Solution Partners nettsteder for å få mer informasjon om referanser, og for å kontakte dem direkte. Våre løsninger er utviklet for å gjøre deg i stand til å lage enkle, kompakte og kostnadseffektive systemer en realitet.

www.eaton.com

Sensing Labs.png

Sensing Labs

Smarte sensorer tilknyttet skyen

Sensing Labs er spesialist på design og utvikling av smarte sensorer, samt løsninger for datahåndtering. Nøkkelen til Sensing Labs er mulighetene for å koble sensorer til skyen, med en løsning som enkelt kan skaleres opp.  Sensorene fra Sensing Labs kan brukes på et svært bredt spekter av målinger, fra vann og gass til energiforbruk. Fokuset ligger på å levere store datamengder fra trådløse sensorer til lave kostnader.

www.sensing-labs.com

 
Phoenix Contact.png

Phoenix Contact Systempartner

Komplett kompetanse for dine utfordringer

Phoenix Contact er en internasjonal leverandør av innovative komponenter og løsninger for industriautomasjon og kommunikasjon. Lillebakk har samarbeidet tett med Phoenix Contact fra starten og baserer mange av sine løsninger både for kommunikasjon og styring på produkter fra Phoenix Contact. Dette gjør at Lillebakk kan anbefales som en kompetent systempartner for effektive løsninger for dine utfordringer, der LINSiGHT-platformen tilfører markedsledende og fremtidsrettet funksjonalitet. Dette sikrer profesjonelle valg fra HW-komponenter, via programmering til ledende dataanalyse og presentasjon.

www.phoenixcontact.com

Com4.png

Com4

Mobil data­kommunikasjon for M2M og IoT

Com4 er en helnorsk mobiloperatør med hovedfokus på M2M- og IoT-kommunikasjon. Selskapet ble startet i slutten av 2011 og er en av få aktører som opererer med eget kjernenett for mobilproduksjon i Norge. Med dedikert kjernenett for M2M kommunikasjon og IoT plattform, er Com4 unikt posisjonert til å levere avanserte mobile kommunikasjonstjenester for IoT kunder i ulike industrier.

www.com4.no