Vis meny
9. april 2018

Vi starter blogg!

Vi ønsker å fortelle deg om våre erfaringer med IoT og hvorfor vi satser på dette.

Bloggen vår blir en informasjonskanal for deg som vil vite mer om hvordan vi gjør IoT i praksis. Hvilke muligheter dette gir for store og små kunder. Kanskje vi kan inspirere deg til å komme med dine ideer som vi sammen kan utvikle for å gjøre din forretning bedre, raskere eller mer lønnsom.

Internet Of Things – IoT har mange definisjoner og mange har meninger om hva dette er for noe. IoT er ikke en dings, eller en teknologi!

Vi sier at IoT er et intelligent rammeverk definert av koblinger mellom enheter og mennesker. Med det så mener vi at det å snakke med en sensor, koble seg til et kamera, eller se data fra en produksjonslinje ikke er IoT. Det er først når vi kobler sammen flere enheter, av ulike typer, samler inn data fra disse, analyserer og bruker det til å forbedre en prosess, ta en beslutning, eller automatisere en arbeidsoppgave, det er først da vi har IoT. Derfor intelligente koblinger mellom enheter og mennesker.

 

LINSiGHT. er en portal som samler denne intelligensen i ett skjermbilde. LINSiGHT. er IoT i praksis.

 LINSiGHT modul presentasjon uten grafikk

IoT er etter hvert et slitt begrep. Mange snakker om det, men få har noe å vise til. Vi ønsker å bringe noe mer til bordet. Mer kjøtt på beina om du vil. Derfor kan vi demonstrere en portal som kan innhente data fra nærmest enhver kilde du måtte ønske, eller ved å plassere ut nye sensorer. Hente inn data, analysere disse før vi presenterer de, eller presentere data på direkten, med tilnærmet ingen forsinkelse. Denne måten å ta i bruk smart teknologi og analyse uavhengig av utstyr eller produsent mener vi er viktig.

 

Kos deg med innholdet og ta gjerne kontakt.

 

Med vennlig hilsen

 Frode Lillebakk

CEO

Frode-Lillebakk_MG_5492

Vi ønsker å fortelle deg om våre erfaringer med IoT og hvorfor vi satser på dette.

Bloggen vår blir en [...]

9. april 2018

Lora er en side elv til Lågen og renner gjennom Lesja og Skjåk kommuner. Det er det første oppslaget i den norske [...]

4. april 2018